Perşembe, Kasım 05, 2015

Victoria's Secret Very Sexy

Herkese mahcup bir merhaba ! Evet uzun zamandır bloğuma bir yazı giremiyorum hazır fotolar ve yazılarım olmasına rağmen çünkü vize haftasına girmiş bulunuyorum ondan öncesi de sırf ona hazırlık ... Bu yüzden bloğuma hakettiği ilgiyi şu aralar veremedim . Bu da beni çok üzüyor ama 2 hafta sonra çok daha iyi bir şekilde döneceğim :) Umarım anlayışla karşılanırım şimdiki postum önceden hazırlamış olduğum bir yazı umarım beğenirsiniz iyi okumalar kocaman sevgiler :)

Günaydınlarrrr !

Bugün sizlere bahsetmek istediğim bir koku Victoria's Secret'tan ;

Very Sexy !


Şişesi de adı gibi iddaalı . Siyah kapak altın fısfıs ve kırmızıdan siyaha geçişli şişesi gerçekten çok etkileyici.

250 ml'lik bir body mist kendileri . Victoria's Secret'taki body mistler ikiye ayrılıyor . Kendinden body mist olanlar ve Very Sexy gibi parfümü olup onun tamamlayıcısı body mist olanlar.

Hayliyle fiyat açısından biraz farklılıklar gösteriyorlar. Parfümün body misti olanlar en son ben aldığımda 85 liraydı (250ml) , normal body mistleri de 30 falandı sanırım .



Parfümün body mistleri parfümün esansından da içerdiği için kalıcılıkları normallere göre biraz daha fazla . Yine de hangisi olursa olsun bence hepsi ayrı bir parfüm gibi kokuyor :)

VS very sexy'nin kokusunu size tarif etmem gerekirse biraz yoğun bir koku olduğunu söyleyebilirim sanırım . İçerisinde afrodizyak varmış aynı zamanda. Bende genelde bu kokuyu kendimi iddaalı bulduğum günlerde kullanıyorum tabi sebebi içerisindeki afrodizyak değil yanlış anlaşılmasın :) adından dolayı sanki beni tamamlayacakmış gibi :)
Yaz aylarında ağır ağır kokular sıkmak istemiyorsanız body mistler çok güzel oluyor . Ben ağırlığı kaldırabilecek kadar hissediyorsam kendimi çantama koyuyorum ve ne zaman duymak istiyorsam kokusunu kullanıyorum .

Birde size güzel bir kokulu tavsiyem olacak ;
Ben kokulara karşı ayrı bir aşk yaşadığım için ve sürekli kendime güzel kokmak istediğimden banyo çıkışı şurada bahsettiğim body butterımı sürüp üzerine de body misti tüüüüm vücuduma sıkıp misler gibi kokuyorum . 

Gerçekten çok güzel oluyor tavsiye ederim :)
Dip Not: Gerçekten çok uzun süre gidiyorlar yani bereketliler :)
Sizin sevdiğiniz body mistler hangileri ? Bana önerebileceğiniz bir koku var mı :)

Mail: asenapekerblog@gmail.com
İnstagram: asenapeker


3 yorum:

  1. güzel tavsiyen için teşekkürler :)

    YanıtlaSil
  2. yazın ben de mistleri çok tercih ediyorum. bu kokuyu şişesinde çok sevmiştim ama başımı ağrıtır diye almadım, çok güzel bir koku cidden, güle güle kullanın =)

    YanıtlaSil