Pazar, Ocak 03, 2016

Farmasi Matte Lipstick 17


Herkese kocaman bir merhabaaaa !!!!

Yeni yılın blogumuza daha da güzel gelmesi dileğiyle başlayalım ilk yazımıza :)

Bugün size bahsetmek istediğim ürün #balıkesirbloggerbuluşması'nda bizlerle hem güzel sunumlarıyla hemde güzel ürünleriyle yanımızda olan Farmasi'nin
Matte Lipstick'lerinden 17 numara ;




Farmasi buluşmamıza gelerek günümüze güzellik katan firmalardan biriydi . Tüm ürünlerini tanıttıkları ve bizim -özellikle de benim bol bol herşeyden sorduğum tüm sorularıma- çok güzel ve hiç sıkılmadan cevap verdiler . Tanışmamızın ardından neredeyse hiç bir fikrim olmayan Farmasi'yi tanımış ve sevmiş oldum . Çünkü kendileri doğal ürün üretmeye , insan sağlığına zarar veren içerik kullanmamaya özen gösteren bir firma. Tanıdığıma çok memnun oldum.



Bize hediye ettikleri ürünlerden biri mat rujlarından 17 numarasuydı. Herkese farklı renkler çıktı ve benim şansıma 17 numara olan pembe bir renk çıktı. Normalde kesinlikle ve kesinlikle pembe renk ruj kullanmam . Çünkü kendime yakıştırmam .

Amaaaaaaaaaaa !

Hayatımda ilk defa bir pembe ruju kendime yakıştırdım ve sevdim. 

Tamamen mat bir ruj olmasına rağmen kesinlikle diğer mat rujlar gibi sürümü zor değil . Bu en çok hoşuma giden özelliği oldu. 





Tam opak bir rengi yok yani bir kaç kat üzerinden geçmeniz gerekiyor rengi elde edebilmek için .

Ambalajı parlak ve sade şık. Rujun kendisinin üzerinde de FARMASİ logosu var ve sürme yerine bir çiçek konmuş . Bu sizce de çok tatlı değil mi ? :)

Benim bu ürün hakkındaki düşüncelerim bunlardı umarım yazım hoşunuza gitmiştir.

Buralarda olmadığımda beni instagramdan "asenapeker" olarak takip edebilirsiniz ya da kişisel sorularınızı asenapekerblog@gmail.com 'a .çekinmeden yazabilirsiniz.

Hepinize iyi yıllaaaaar ! :)

2 yorum:

  1. rengi çok güzel bana uymasa da alıp hediye etmek istediklerim var :) sen de iyi günlerde kullan canım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sağol kuzu bence de çok hanım hanım bir renk :) özellikle aynı renk bir kazakla çok güzel bir uyum yakalanıyor :)

      Sil